МЕТАЛНИ КЕРЕМИДИ - РУУФ КЪМПАНИ

МЕТАЛНИ КЕРЕМИДИ - РУУФ КЪМПАНИ

бул. Симеоновско Шосе 120
София,
България
23.3341215
42.6370602
UserLikes
Име: МЕТАЛНИ КЕРЕМИДИ - РУУФ КЪМПАНИ
Адрес: София, бул. Симеоновско Шосе 120
Телефони: text to imagetext to imagetext to image
Уеб сайт: http://www.roof-bg.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Строителни услуги
Дейност:

Покривни материали от метална керамика

Ключови думи: покривни материали, метална керамика, покривни материали от метална керамика, рууф къмпани, метални керемиди

МЕТАЛНИ КЕРЕМИДИ - РУУФ КЪМПАНИ

За нас

Фирма РУУФ КЪМПАНИ ООД е лидер на пазара за метални керемиди в България и повече от пет години успешно се конкурира с фирмите предлагащи покривни материали.
Ние предлагаме най - перспективните в момента покривни материали. Технологията която предлага РУФ за този вид покрив е създадена във Финландия преди 50 години и е получила там голямо разпространение, както и в голяма част от страните в Европа.

МЕТАЛНИТЕ КЕРЕМИДИ представляват профилирани метални листове с определена шарка наподобяваща познатите керемиди тип Mизия. Изходният материал е висококачествена тънколистова стомана с дебелина 0.5 мм, еднородна по химичън състав и механични свойства, покрита с цинков слой - 275 гр/м2 и полимерно покритие - от 25 мкм.

Преимуществата на качествените метални керемиди се формират в следните етапи:
1. Прокат - неговият химичен състав и зависещите от това механични свойства, необходими за понататъшното филтриране.
2. Галваническата обработк ана стоманата Zn - нейната защита от корозия.
3. Качеството на полимерното цветно покритие и неговата дебелина.

Ето защо фирма РУФ изполва за изработката стомана от известни немски компании: Thyssen Krupp, Eko Stahl и др., нивото и качеството на които е неоспоримо високо!

А също е и ламарина с по-висока защита (Super Galum) на метал от сплав Al + Zn, който има гаранция 20 години и 10 години гаранция на полиестерното покритие - това е ново поколение на защита на ламарината.

Предлаганата РУФ метална керемида се профилира на много точни финландски профилиращи машини, което определя значимо по-високото й ниво от това на конкурентите.

МЕТАЛНИТЕ КЕРЕМИДИ могат да имат различно оцветяване по системата RAL, също така могат да бъдат с цвят на мед и ретро мед. Освен по цвят те могат да бъдат различни и по височина на профила.

ФИРМАТА предлага на пазара всички допълнителни аксесоари за завършен и естетичен вид на покрив, а също така и водоотвеждащи системи от същия материал.

ИМАМЕ И ДРУГИ ПРОФИЛИ ОТ СЪЩИЯ МАТЕРИАЛ

НА КАКВО СЕ ДЪЛЖИ ДЪЛГОЛЕТИЕТО НА МЕТАЛНИТЕ КЕРЕМИДИ ОТ РУФ

На първо място, дългият живот на металните керемиди, се дължи на това, че те са произведени от висококачествена ламарина с многократна защита. Такава се използва при производството на купетата на луксозните автомобили. В сравнение с керамичните и бетонните керемиди,който се влияят от климатичните условия, металните керемиди не подлежат на такова влияние Например при многократното изменение в денонощните температури, в структурата на керамичните и бетонните керемиди се появяват пукнатини, попада вода, която замръзва, вследствие на това покнатините се увеличават и след кратко време керемидата се разрушава.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕМ МЕТАЛНИТЕ КЕРЕМИДИ

1. Малко тегло 4,5 кг./м2 - от тук и по - лека и по - евтина носеща конструкция
2. Дълъг срок на експлоатация без подръжка
3. Бърз и сух монтаж,не зависещ от климатични условия
4. Много красив външен вид
5. Практични за ремонт на стари сгради
6. Възможност за един цвят, един материал, както за керемиди така и за
водоотвеждаща система,обшивки,снегозадържащи системи и т.н.
7. Не висока цена




 

Открийте ни в Google+